Online info dan za kandidate visokošolskega programa Management in pravo - MLC

Online info dan za kandidate visokošolskega programa Management in pravo

Potrebujete za odločitev o študiju na MLC Ljubljana še nekaj dodatnih informacij?

 

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na ONLINE informativnem dnevu v sredo, 12. maja 2021 ob 16. uri, ko vam bomo predstavili visokošolski program Management in pravo na MLC Ljubljana in odgovorili na vaša vprašanja.

Prav tako se lahko dogovorimo za predhodni ONLINE individualni razgovor, na katerem bomo vašim potrebam, predhodnemu izobraževanju in morebitnim že pridobljenim delovnim izkušnjam prilagojen študijski načrt.

 

Še vedno pa lahko pohitite, saj z vpisom na MLC Ljubljana do konca aprila 2021 prejmete darilni bon v vrednosti 300 €, ki ga lahko uveljavite pri plačilu šolnine – s tem si pravočasno zagotovite tudi mesto v našem študijskem programu in po želji pričnete s študijem takoj ali v jeseni!

 

Ne odlašajte, naj gre za izpopolnjevanje ali nov začetek – MLC Ljubljana je pravi naslov za vas!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis