ONLINE INFO DAN za magistrski program Management in poslovno pravo - MLC

ONLINE INFO DAN za magistrski program Management in poslovno pravo

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na novembrskem ONLINE info dnevu za magistrski program Management in poslovno pravo v sredo, 24. novembra 2021 ob 17. uri.

Tako boste prejeli vse potrebne in pomembne informacije za dokončno odločitev o nadaljevanju študija na MLC Ljubljana, še vedno pa se nam lahko pridružite že sedaj in začnete s predavanji in drugimi študijskimi obveznostmi v tem mesecu. To pa še ni vse – ne zamudite priložnosti in pri šolnini privarčujte – za vaše zanimanje za študij, ki ga izkažete do konca novembra 2021, vam namreč podarimo darilni bon Black Friday, ki ga uveljavite pri plačilu šolnine in tako prihranite 500 €.

Vašo udeležbo na on-line srečanju preprosto potrdite s prijavo preko spodnjega obrazca ALI na INFO@MLCLJUBLJANA.COM, s pripisom za magistrski program in si pravočasno zagotovite povabilo s ustrezno povezavo.

Vljudno vabljeni na MLC Ljubljana, da osvojite znanja in veščine managementa in poslovnega prava, potrebne za uspešno vodenje ljudi v prihodnosti  in postanite magister(ica) managementa in poslovnega prava!

 


  Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

  *obvezna polja


  27.10.2021 Mlc November Online Info Dan Novica

  Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

  Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

  Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

  Kontakt in vpis