Po več informacij o študiju na MLC Ljubljana na On-line info dan tudi v oktobru - MLC

Po več informacij o študiju na MLC Ljubljana na On-line info dan tudi v oktobru

Nič še ni zamujenega, lahko se vpišete tudi v tem mesecu in pričnete s študijem…

 

Če potrebujete več informacij o študiju na MLC Ljubljana, vljudno vabljeni na oktobrski  On-line informativni dan, prav tako pa se še vedno lahko pridružite skupini naših študentk in študentov, ki so že začeli s predavanji.

Izvedeli boste podrobne informacije o visokošolskem in magistrskem programu Management in poslovno pravo  in poiskali prave odgovore na vprašanje “Zakaj izbrati študij na MLC Fakulteti za management in pravo Ljubljana”?

Vašo udeležbo na on-line srečanju preprosto potrdite s prijavo na spodnjem obrazcu ALI s prijavo na e-naslov INFO@MLCLJUBLJANA.COM, s pripisom za visokošolski ali magistrski program študija in si pravočasno zagotovite povabilo s ustrezno povezavo.

Vljudno vabljeni na MLC Ljubljana – kjer vas čaka študij za digitalno prihodnost!

 


  Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

  *obvezna polja


  Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

  Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

  Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

  Kontakt in vpis