Poletni seminar: Internetno pravo - pravna veja prihodnosti! - MLC

Poletni seminar: Internetno pravo – pravna veja prihodnosti!

BODITE MED PRVIMI IN PREHITITE KONKURENCO  – POSTANITE STROKOVNJAK ZA INTERNETNO PRAVO!

Vabljeni na seminar “INTERNETNO PRAVO – PRAVNA VEJA PRIHODNOSTI”, ki ga je za vas pripravila MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana.

Priložnost za strokovnjake s področja informatike – spoznajte zakonitosti internetnega prava in nadgradite svoje znanje! Bodite med prvimi in prehitite konkurenco! Vabljeni na poletni seminar na MLC Ljubljana in spoznajte tudi kako poteka študij na naši fakulteti.

Brezplačni seminar bo izvedel viš. pred. mag. Boštjan J. Turk, v četrtek, 30. avgusta 2018 ob 17.00 uri v prostorih MLC Ljubljana. 

Za program seminarja in prijavo kliknite TUKAJ.


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis