Poletni seminar: Internetno pravo - pravna veja prihodnosti! - MLC
30. avgust 2018 ob 17.00 Izvajalec: viš. pred. mag. Boštjan J. Turk

Poletni seminar: Internetno pravo – pravna veja prihodnosti!

BODITE MED PRVIMI IN PREHITITE KONKURENCO – POSTANITE STROKOVNJAK ZA INTERNETNO PRAVO

Spoznajte osnove internetnega prava in obiščite poletni seminar na MLC Ljubljana – to bo vaš prvi korak na poti, da postanete eden izmed prvih pravnih strokovnjakov na tem zelo perspektivnem področju.

Namen in cilj seminarja:

Seminar »Internetno pravo – pravna veja prihodnosti« vam bo omogočil, da med prvimi stopite na vlak, ki pelje v prihodnost in se seznanite s pravnim področjem, v katerem leži ogromen poslovni potencial. Internetno pravo je namreč najhitreje se razvijajoča pravna panoga v svetovnem merilu, s poznavanjem njegovih zakonitosti boste pridobili izjemno konkurenčno prednost na trgu dela tako v Sloveniji kot tudi v mednarodnem okolju.

Namen tega seminarja je udeležence seznaniti z najbolj zanimivimi vsebinami internetnega prava, ki jih boste lahko s pridom uporabljali tako v zasebnem življenju, še bolj pa v poslovni praksi, ki jo morda že opravljate, ali pa jo boste opravljali v prihodnosti.

Internetno pravo je panoga prihodnosti, ki se razvija najhitreje od vseh pravnih panog. S tem, ko boste udeleženci začeli spoznavati njegove izjemno zanimive vsebine ne boste pridobili le novih znanj, ki jih boste lahko s pridom uporabljali v praksi, ampak bodo postali zanimivejši tudi za marsikaterega delodajalca. Strokovnjaki na področju informatike in interneta so namreč že zdaj zelo iskani na trgu dela, tisti, ki boste poleg tega obvladali še internetno pravo, pa boste še toliko bolj iskani in zanimivi.

Cilj seminarja je predstaviti osnove internetnega prava in vam tako omogočiti, da naredite prvi korak na poti, da postanete eni izmed prvih strokovnjakov na tem zelo perspektivnem pravnem področju.

Komu je seminar namenjen?

Seminar je namenjen vsem, ki:

  • se zavedate, da je področje internetnega prava panoga prihodnosti in želite na tem področju pridobiti čim več znanj in posledično graditi kariero strokovnjaka s področja internetnega prava.
  • vas zanima področje informatike, oziroma ste že strokovnjaki na tem področju, a želite svoja znanja še nadgraditi s področjem internetnega prava.
  • vas na sploh zanima področje spletne prodaje, intelektualne lastnine, mednarodnih pogodb na spletu, e- marketinga, varstva zasebnosti na spletu, sovražnega govora…
Vsebina seminarja:
1. Sklop:

Internetno pravo – izziv prihodnosti in izziv za tradicionalna pravna področja.
E- pogodbe, njihove glavne funkcionalnosti in prednosti v odnosu do klasičnih pogodb.
Licenčno pravo – avtorska zaščita programske opreme (software), moralne in materialne avtorske pravice.

2. Sklop:

Pravne zakonitosti spletne prodaje.
Prednosti pogodb, sklenjenih na daljavo (večje udobje, konkurenčne cene, zmanjšanje stroškov).
E- marketing: kako najti pravo razmerje med učinkovitim in zakonitim trženjem.

3. Sklop:

Svoboda izražanja in odgovornost za objavo anonimnih komentarjev (sovražni govor).

Izvajalec: viš. pred. mag. Boštjan J. Turk, univ. dipl. prav.
Obseg dela:
  • Predavanje s primeri in praktičnimi vajami v obsegu 3 šolskih ur.
Lokacija:

Tržaška 207, 1000 Ljubljana

BREZPLAČNI SEMINAR (tudi brezplačno parkiranje)!

Prejmete potrdilo o udeležbi na seminarju!

Pohitite s prijavo – omejeno število slušateljev na 25

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis