Potrebujete za odločitev o študiju na MLC Ljubljana še nekaj dodatnih informacij? - MLC

Potrebujete za odločitev o študiju na MLC Ljubljana še nekaj dodatnih informacij?

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na zadnjem predpoletnem ONLINE informativnem dnevu v sredo, 9. junija 2021 ob 16. uri, kjer vam bomo predstavili visokošolski program Management in pravo na MLC Ljubljana in odgovorili na vaša vprašanja.

Prav tako se lahko dogovorimo za predhodni ONLINE individualni razgovor, na katerem bomo vašim potrebam, predhodnemu izobraževanju in morebitnim že pridobljenim delovnim izkušnjam ustrezno prilagodili študijski načrt.

 

Z vpisom na MLC Ljubljana do konca junija 2021 prejmete tudi darilni bon v vrednosti 200 €, ki ga lahko uveljavite pri plačilu šolnine – s tem si pravočasno zagotovite mesto v našem študijskem programu, saj se mesta že počasi polnijo!

 

Ne odlašajte, naj gre za izpopolnjevanje ali nov začetek – MLC Ljubljana je pravi naslov za vas!

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis