Še pred poletjem uredite vpis na MLC Ljubljana in si nato privoščite brezskrbne počitnice - MLC

Še pred poletjem uredite vpis na MLC Ljubljana in si nato privoščite brezskrbne počitnice

Ob vpisu do konca junija 2021 vas čaka tudi darilni bon v vrednosti 200 €, ki ga lahko uveljavite pri plačilu šolnine, s pravočasnim vpisom pa si obenem rezervirate mesto v študijski skupini, saj se mesta že polnijo.

Vljudno vabljeni v visokošolski program Management in pravo ali magistrski program Management in poslovno pravo na MLC Ljubljana. Pravočasno si zagotovite mesto v skupini, saj vpisi že potekajo! Pokličite na 051 664 405 ali nam pišite na info@mlcljubljana.com, kjer smo vam z veseljem na voljo za ostale informacije v zvezi s študijem in vpisnim postopkom.

 

Izberite študij na MLC Ljubljana in pridobite strokovna znanja in veščine, ki so pomembne danes in tiste, ki bodo iskane ob koncu vašega študija!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis