Pridružite se nam na 5. Konferenci Javno naročanje (in javno-zasebno partnerstvo): sklepanje pogodb in njihovo spreminjanje - MLC

Pridružite se nam na 5. Konferenci Javno naročanje (in javno-zasebno partnerstvo): sklepanje pogodb in njihovo spreminjanje

5. Konferenca JN na MLC Ljubljana Javno naročanje (in javno-zasebno partnerstvo): sklepanje pogodb in njihovo spreminjanje

 

MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana je prva fakulteta v Sloveniji, ki se sistematično ukvarja s področjem javnih naročil ter koncesij in širše z upravnimi pogodbami. V ta namen je izdala prvo knjigo »Upravne pogodbe« v slovenskem jeziku ter razvila spletni portal pravnega poznavanja javnega naročanja, kjer lahko vsak preizkusi in razvija svoje znanje na tem področju. Trenutno fakulteta izvaja tudi program Javne agencije za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije »Argumentacija pravno-poslovnih odločitev glede sprememb v postopkih javnega naročanja – sprememba pogodbe o izvedbi javnega naročila na področju energetike (ARRS, št. L7-4600)«.

Dejavnost fakultete obsega tudi redno organiziranje strokovnih posvetov in seminarjev s področja javnih naročil in koncesij ter javno-zasebnih partnerstev. 14. septembra 2023 bo MLC Ljubljana tako gostila že 5. Konferenco z naslovom Javno naročanje (in javno-zasebno partnerstvo): sklepanje pogodb in njihovo spreminjanje.

Za več informacij obiščite SPLETNO STRAN KONFERENCE.

 


Mlc 5 Konferenca Banner 800x460 Novica

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis