Prvi informativni dan v letu 2020 - MLC

Prvi informativni dan v letu 2020

15. januarja 2020 ob 17.00 uri, pridite na Informativni dan, da vam predstavimo:

 

VISOKOŠOLSKI PROGRAM MANAGEMENT IN PRAVO

Študentje visokošolskega programa Management in pravo pridobijo predvsem praktično znanje poslovnega prava, managementa in vodenja ter druga uporabna znanja za potrebe podjetništva. Na ta način se ustvarjajo dobro usposobljeni poslovneži, poznavalci analitike in spletnega marketinga ter predvsem uspešni vodje. Cilji študijskega programa prve stopnje so usposobiti študente za različna področja dela nižjega in srednjega managementa v gospodarskih in drugih družbah. Diplomanti pa lahko opravljajo tudi dela »malega pravnika« v podjetjih, v odvetništvu ali notariatu.

in

MAGISTRSKI PROGRAM MANAGEMENT IN POSLOVNO PRAVO

Magistrski program Management in poslovno pravo uporabno združuje veščine managementa in poslovnega prava ter jih nadgrajuje z aktualnimi digitalnimi vsebinami in je namenjen predvsem tistim, ki se bodo srečevali s problemi vodenja in podjetništva, pa s pravnimi vprašanji in problemi managementa niso bili seznanjeni v dodiplomskem izobraževanju.

 

VLJUDNO VABLJENI TUDI V LETU 2020!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis