Prvič v tem študijskem letu: izbirni predmet Pravo in psihologija II tudi na magistrskem programu Management in poslovno pravo - MLC

Prvič v tem študijskem letu: izbirni predmet Pravo in psihologija II tudi na magistrskem programu Management in poslovno pravo

V sredo, 20. septembra 2023 začenjamo na magistrskem programu Management in poslovno pravo z izbirnim predmetom Pravo in psihologija II tudi na drugi stopnji. Obe področji, tako pravo kot psihologija sta neločljivo in na zanimiv način povezani, kar kaže tudi velik interes študentov za tovrstno študijsko vsebino na obeh študijskih stopnjah MLC Ljubljana.

Če zanima tema tudi vas, se nam pridružite na uvodnem nagovoru predavatelja, doc. dr. Luigija Varanellija ob 16. uri, ki vam bo pred uradnim začetkom predavanj, pojasnil pomen, vlogo in povezanost prava in psihologije v današnjem času ter namignil o glavnih vsebinah, ki se jih bo skupaj s študenti dotaknil v okviru predmeta (psihologija podzavesti, novejša odkritja ma področju nevroznanosti, koncept neprištevnosti, psihologija spomina in pričevanja ter psihologija laganja, osebnostne motnje in podobno).

Mag2

Doc. dr. Luigi Varanelli je doktoriral na področju prava, je odvetnik in univ. dipl. psiholog, ki bo svoje skoraj 25 – letne izkušnje na sodiščih (tudi kot zagovornik prisilno hospitaliziranih duševnih bolnikov), delil s študenti, ki želijo svoje pravno znanje nadgraditi tudi s poznavanjem psihologije, ki na človeško bitje gleda s popolnoma drugačne, predvsem pa globlje perspektive.

Študenti MLC Ljubljana se za prijavo na predavanje obrnite na pisarno študentskega referata, kandidati za magistrski študij na MLC Ljubljana in vsi ostali pa pišite na info@mlcljubljana.com.

Začnite študij in študijsko leto z zanimivo vsebino – se vidimo že naslednjo sredo na MLC Ljubljana – kdor pa še ni vpisan, naj pohiti, saj  polnimo zadnja mesta!

Psh1

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis