Raziskave in razvoj - MLC

Raziskave in razvoj

Razvojno-raziskovalna dejavnost je usmerjena predvsem na področja managementa in prava v podjetništvu ter s tem povezanimi optimizacijskimi problemi. Raziskovanje prenosa znanja in razvoja kakovosti so osrednje teme programa raziskovanja.

Raziskovalno delo temelji na razvojnih projektih za poslovne partnerje in podjetja, v okviru katerih se rešujejo aktualna razvojna vprašanja podjetništva. Mednarodne raziskave potekajo v partnerstvu s tujimi univerzami in instituti. Uspešno je tudi sodelovanje s podjetji BISNODE, ki se ukvarja s poslovno analitiko, SAP (System Analysis and Program Development), ki je eno od vodilnih podjetij na področju poslovnih aplikacij ter z VD založbo, ki je visoko specializirana ustanova za funkcionalna izobraževanja zaposlenih v upravah podjetij in zavodov.

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis