Še zadnji ONLINE INFO DAN pred uradnim začetkom študijskega leta - MLC

Še zadnji ONLINE INFO DAN pred uradnim začetkom študijskega leta

Še zadnji ONLINE INFORMATIVNI DAN pred uradnim začetkom študijskega leta – pohitite in se nam pravočasno pridružite na MLC Ljubljana.

 

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na ONLINE informativnem dnevu za visokošolski program Management in pravo v sredo, 23. septembra 2020 ob 16. uri oziroma magistrski program Management in poslovno pravo v četrtek, 24. septembra 2020 ob 16. uri.

Tako boste prejeli vse potrebne in pomembne informacije za dokončno odločitev o študiju na MLC Ljubljana, z vpisom pa ne odlašajte, saj se novo študijsko leto kmalu začne.

Vašo udeležbo na on-line srečanju preprosto potrdite s prijavo preko spodnjega obrazca ALI na INFO@MLCLJUBLJANA.COM,s pripisom za ustrezni program študija in si pravočasno zagotovite povabilo s ustrezno povezavo.

 


  Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

  *obvezna polja

  Lep septembrski pozdrav iz MLC Ljubljana

  Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

  Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

  Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

  Kontakt in vpis