Vabljeni na informativni dan tudi v juniju - MLC

Vabljeni na informativni dan tudi v juniju

Ste zamudili informativni dan v maju?

Pokličite nas in se dogovorimo za individualni sestanek ali pa se nam pridružite na junijskem informativnem dnevu, 5. junija 2019 ob 17. uri, kjer boste izvedeli vse potrebno o visokošolskem in magistrskem programu Management in pravo na MLC Ljubljana.

 

Vljudno vabljeni, da pridobite znanje za digitalno prihodnost in postanete diplomirani(a) poslovni(a) pravnik(ica) ali magister(ica) managementa in poslovnega prava!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis