VPIS NA MLC LJUBLJANA DO KONCA MARCA 2020 - MLC

VPIS NA MLC LJUBLJANA DO KONCA MARCA 2020

Čaka vas darilni bon v vrednosti 400 EUR, ki ga uveljavite pri plačilu šolnine. S pravočasnim vpisom pa si obenem rezervirate mesto v skupini!

 

Vljudno vabljeni v visokošolski program Management in pravo ali magistrski program Management in poslovno pravo na MLC Ljubljana. Pravočasno si zagotovite mesto v skupini, saj vpisi že potekajo! Pokličite nas na 051 664 405 ali nam pišite na info@mlcljubljana.com, kjer smo vam z veseljem na voljo za ostale informacije v zvezi s študijem in vpisnim postopkom.

 

Izberite študij za digitalno prihodnost na MLC Ljubljana!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis