Vse informacije za vpis tudi v aprilu - MLC

Vse informacije za vpis tudi v aprilu

Za vse, ki nas do sedaj še niste uspeli obiskati in želite nadaljevati študij na visokošolskem programu Management in pravo na MLC Ljubljana ter tiste, ki že predolgo odlašate z nadaljevanjem študija na magistrskem programu, smo za vas pripravili Informativni dan tudi v aprilu, in sicer v sredo, 10. aprila 2019 ob 17. uri.

Prav tako pa se lahko dogovorimo za individualni razgovor, na katerem bomo oblikovali vašim potrebam, omejitvam in predhodnemu izobraževanju prilagojen študijski načrt.

Vljudno vabljeni, da nas obiščete in se odločite za ŠTUDIJ ZA DIGITALNO PRIHODNOST!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis