Zagovor prvega magistrskega dela na MLC Ljubljana - MLC

Zagovor prvega magistrskega dela na MLC Ljubljana

Sporočamo vam, da smo 13. februarja 2019 ob 13. 30 uri prebili ledino tudi na področju magistrskih del naših študentov. Tako je prvo magistrsko delo na naši fakulteti zagovarjal kolega Vulnet Sadiku, ki je s tem postal tudi prvi magister managementa in poslovnega prava. Uspešno je predstavil temo s svojega poslovnega področja z naslovom Pogodba o zasebnem varovanju, kot mentor pri njegovem delu pa je nastopil pravni strokovnjak in predavatelj, doc. dr. Luigi Varanelli.

Na dogodku je nastal tudi video, ki si ga lahko pogledate TUKAJ.

Iskrene čestitke kolegu Sadiku in uspešno na nadaljnji karierni poti!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis