Zakaj na MLC Ljubljana? - MLC

Zakaj na MLC Ljubljana?

Vabljeni na zadnji letošnji informativni dan, da poiščite svoj razlog, zakaj bi izbrali študij na naši fakulteti. Vidimo se v sredo, 11. decembra 2019 ob 17. uri na MLC Ljubljana.

 

Študij na MLC Ljubljana poteka ob spoznavanju poslovnih problemov iz prakse in sodobnih načinov njihovega reševanja. Trojček, ki ga predstavljajo management, poslovno pravo in sodobno digitalno poslovanje, zagotavlja prihodnost, v kateri se bodo študenti odlično znašli. V Sloveniji je MLC Ljubljana edina, kjer nudimo to kombinacijo, saj se zavedamo, da je študij treba prilagoditi času, v katerem živimo. Med drugim preko ekskurzij in povabljenih predavateljev, ki so uspešni managerji in podjetniki, izobraževanje povezujemo z neprecenljivimi izkušnjami iz prakse.

Vsi vemo, da je danes izobraževanje proces, ki traja vse življenje. Zaradi razvoja IKT, avtomatizacije in robotizacije je to postalo še toliko bolj pomembno.  Spoznavanje SAP, Bisnode in druge BIG DATA tehnologije je za vse, ki mislijo na aktivno in ustvarjalno delo v prihodnosti, nujno.

MLC Ljubljana je tako pravi naslov za vas, pa naj gre za izpopolnjevanje ali nov začetek.

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis