3. Konferenca: Javno naročanje in koncesije ter pravno (sodno) varstvo - MLC

3. Konferenca: Javno naročanje in koncesije ter pravno (sodno) varstvo

MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana je prva fakulteta v Sloveniji, ki se sistematično ukvarja s področjem javnih naročil ter koncesij in širše z upravnimi pogodbami. V ta namen je leta 2019 izdala znanstveno monografijo »Upravne pogodbe« v slovenskem jeziku ter razvila spletni portal pravnega poznavanja javnega naročanja, kjer lahko vsak preizkusi in razvija svoje znanje na tem področju.

Dejavnost fakultete sicer obsega tudi redno organiziranje strokovnih posvetov in seminarjev s področja javnega naročanja in koncesij, ki obravnavajo aktualno dogajanje na predmetnem strokovnem področju.

Dne 16. 9. 2021 bo MLC Ljubljana gostila 3. konferenco Javno naročanje in koncesije ter pravno (sodno) varstvo,

ki je namenjena odgovornim osebam na strani ponudnikov in naročnikov, ki se ukvarjajo s postopki javnega naročanja oz. vsem tistim, ki se pri svojem delu srečujejo s konkretnimi vprašanji s področja javnih naročil in koncesij in želijo biti na tekočem z novostmi s tega področja.

 

Več o programu in prijavnico najdete na strani konference.

 

Vljudno vabljeni!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis