Dan odprtih vrat 2020 - MLC

Dan odprtih vrat 2020

V sredo, 30. septembra 2020 ob 17.uri bo na MLC Fakulteti za management in pravo Ljubljana potekal letošnji Dan odprtih vrat.

 

V svet managementa, poslovnega prava in digitalnih vsebin bomo povabili naše nove kolegice in kolege študente, katerim bomo študij na MLC Ljubljana predstavili malce drugače – in še pred uradnim začetkom študijskega leta 2020/2021.

Predstavitev bo tokrat potekala na MLC Ljubljana le za omejeno število slušateljev in ob spoštovanju ukrepov povezanih s COVID-19, vsi ostali pa vabljeni, da se nam pridružite ONLINE.

Vljudno vabimo tudi vas, ki o študiju še razmišljate, da se nam pridružite ter spoznate študij na MLC Ljubljana, akademsko skupnost naše fakultete in prepoznate prednosti študija managementa in poslovnega prava za digitalno prihodnost.

MLC Ljubljana bodo v sproščenem vzdušju predstavili g. dekan, red. prof. dr. Srečo Devjak, predstavnici akademske skupnosti, doc. dr. Danijela Brečko in pred. Sabina Vlašić, mag., predsednik študentskega sveta in predstavnik študentskega referata ter ostali.

Z veseljem vas pričakujemo – skupaj odprimo vrata v digitalno prihodnost!

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis