Glavni informativni dnevi v februarju 2021 na MLC Ljubljana – ONLINE - MLC

Glavni informativni dnevi v februarju 2021 na MLC Ljubljana – ONLINE

Obiščite MLC Fakulteto za management in pravo Ljubljana na ONLINE GLAVNIH INFORMATIVNIH DNEVIH in izvedeli boste, zakaj izbrati študij pri nas.

 

Pričakujemo vas v :
  • petek, 12. februarja 2021 ob 12. in 17. uri ter
  • soboto, 13. februarja 2021 ob 11. uri.

 

Predstavili vam bomo VISOKOŠOLSKI in MAGISTRSKI PROGRAM Management in poslovno pravo ter pojasnili vse o poteku študija in predavanj, izkušnjah naših študentov in predavateljev, praktičnem delu izobraževanja, partnerskem in poslovnem okolju naše fakultete, zaposljivosti diplomantov in drugih prednostih izobraževanja na MLC Ljubljana.

 

ZAKAJ na MLC Ljubljana? Preverite tudi na: http://www.mlcljubljana-institute.com/

 

Vsi, ki nas boste na informativnem dnevu obiskali ONLINE in izkazali zanimanje za študij pri nas, prejmete darilni bon v vrednosti 400 €, ki ga lahko uveljavite pri znižanem plačilu šolnine ob vpisu do 31. marca 2021 (s tem si zagotovite mesto v skupini za študijsko leto 2021/2022), saj je število mest omejeno!

 

Pravočasno si zagotovite Zoom povezavo na dogodek v želenem terminu in izpolnite prijavo na spodnjem obrazcu.

Ker ne morete vi do nas, dovolite, da MLC Ljubljana pride k vam!

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis