INFO dnevi in vpisi na MLC Ljubljana v poletnem času - MLC

INFO dnevi in vpisi na MLC Ljubljana v poletnem času

Zaključili smo tudi zadnji info dan pred poletjem, vendar MLC Ljubljana še ne odhaja na počitnice!

 

Vpisi potekajo nemoteno in vljudno vabljeni, da se na 051 664 405 dogovorite za individualni termin, da bo vaš vpis potekal karseda hitro in učinkovito.

V mesecu juliju bomo na voljo za individualne razgovore (v živo ali on-line) v zvezi z informacijami o vpisu in študiju na MLC Ljubljana, On-line info dan pa bo ponovno na vrsti v sredo, 26. avgusta 2020. Zato ne pozabite spremljati dogajanja na MLC Ljubljana ali pa se naročite na naše e-novice, pa dileme, da kaj pomembnega ne spregledate, ne boste imeli!

Vljudno vabljeni na MLC Ljubljana – na študij, Akademijo SAP ali druge vrste izobraževanja, morda pa na brezplačni poletni seminar


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis