Informativni dnevi v marcu - MLC

Informativni dnevi v marcu

Vljudno vabljeni na Informativne dneve na MLC Fakulteto za management in pravo Ljubljana, kjer vam bomo predstavili visokošolski in magistrski program Management in poslovno pravo ter pojasnili vse o poteku študija in predavanj, izkušnjah naših predavateljev, praktičnem delu izobraževanja, partnerskem in poslovnem okolju naše fakultete, zaposljivosti diplomantov in drugih prednostih izobraževanja na MLC Ljubljana.

Na Tržaški 207 v Ljubljani vas pričakujemo:
  • v sredo, 6. marca 2019 ob 17.00 uri
  • v ponedeljek, 18. marca 2019 ob 17.00 uri.
SAMO DO KONCA MARCA lahko vsi, ki nas boste obiskali in izkazali zanimanje za študij pri nas, prejmete darilni bon v vrednosti 400 €, ki ga lahko uveljavite pri plačilu šolnine!

 

Odločite se za študij na MLC Fakulteti za management in pravo Ljubljana!

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis