Konferenca: Javno naročanje in koncesije ter njihovo pravno (sodno) varstvo - MLC

Konferenca: Javno naročanje in koncesije ter njihovo pravno (sodno) varstvo

MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana je prva fakulteta v Sloveniji, ki se sistematično ukvarja s področjem javnih naročil in širše z upravnimi pogodbami ter je v ta namen aprila 2019 izdala prvo tudi knjigo »Upravne pogodbe« v slovenskem jeziku. Obenem je razvila portal pravnega poznavanja javnega naročanja, kjer lahko vsak preizkusi svoje znanje na tem področju in bo 10. marcu 2020 organizirala konferenco z naslovom

Javno naročanje in koncesije ter njihovo pravno (sodno) varstvo,

ki je namenjena odgovornim osebam na strani ponudnikov in naročnikov, ki se ukvarjajo s postopki javnega naročanja oziroma vsem, ki se pri svojem delu srečujejo s konkretnimi vprašanji s področja javnih naročil in koncesij in želijo biti na tekočem z novostmi s tega področja.

PROGRAM KONFERENCE IN PRIJAVA

Vljudno vabljeni!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis