MLC Ljubljana na Informativi 2023 - MLC

MLC Ljubljana na Informativi 2023

V petek, 20. in soboto, 21. januarja 2023 je po dveh koronskih letih na Gospodarskem razstavišču ponovno, v živo potekala  14. Informativa – sejem poklicev in izobraževanja in tam je bila tudi MLC Ljubljana z ekipo študentov in drugih sodelavcev, ki so več kot odlično poskrbeli za promocijo študija na naši fakulteti. Kot običajno smo poskrbeli za dobro energijo na našem razstavnem prostoru, ki smo jo prenašali naprej na naše obiskovalce in ostale zainteresirane za študij. Kako uspešno smo naša študijska programa predstavili, se bo sicer pokazalo šele čez čas, želimo pa si, da bi bila tudi letošnja generacija – generacija mladih, podjetnih in znanja željnih študentov, ki želijo izstopiti iz povprečja.

Informativa 2023 3

Informativa 2023 2

Vsem študentom in ostalim sodelavcem, ki so bili z nami, se iskreno zahvaljujemo za  čas in prizadevno promocijo študija na MLC Ljubljana, obiskovalce in ostale zainteresirane pa vljudno vabimo na bližajoče GLAVNE INFORMATIVNE DNEVE, 17. in 18. februarja 2023, kjer bodo o naši fakulteti izvedeli še več.

Na naši fakulteti vam ponujamo visokošolski in magistrski študij managementa in poslovnega prava, ki temelji na praktičnem izobraževanju, skrbno izbranem predmetniku z vključenimi aktualnimi vsebinami (SAP, Dun&Bradstreet podatkovna analitika, pogodbeno pravo in podobno) in individualnem odnosu do študentov.

Informativa 2023 1

Bodite radovedni in nas obiščite ter poiščite svoj razlog, zakaj izbrati študij na MLC Ljubljana!

Informativa Mlc Novica December 2022

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis