MLC Ljubljana obdaruje - MLC

MLC Ljubljana obdaruje

Lepo pozdravljeni vsi, ki razmišljate o študiju na MLC Ljubljana in ki redno in pridno  prebirate novice na naši spletni strani.

 

Najbrž že veste in veseli smo, da med vas lahko razdelimo prva letošnja božična darila. Vsi, ki razmišljate o študiju ali o nadaljevanju le-tega boste v naslednjih nekaj dneh do konca decembra 2021 v primeru vašega zanimanja za študij, prejeli darilni bon za vpis v vrednosti 450 €, ki ga lahko unovčite v primeru vpisa do 15. januarja 2022 na MLC Ljubljana za znižano plačilo šolnine.

Vljudno vabljeni, pa ne čakajte predolgo, saj lahko, če vaše okoliščine to seveda dopuščajo, pričnete s študijem takoj in ni potrebno odlašati do naslednjega študijskega leta. Če želite izkazati zanimanje za študij na MLC Ljubljana, vpišite svoje podatke v prijavni obrazec na https://www.mlcljubljana.com/kontakt, v kolikor pa potrebujete dodatne informacije, smo vam z veseljem na voljo na info@mlcljubljana.com ali na telefonski številki 051 664 405, prav tako pa se lahko udeležite decembrskih Online info dneva za visokošolski program Management in pravo.

Lep praznični december in vljudno vabljeni na MLC Ljubljana!

Mlc Ljubljana Obdaruje 1 Static Novica

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis