Še zadnji informativni dan pred poletjem! - MLC

Še zadnji informativni dan pred poletjem!

Doživite pravo dozo znanja managementa, poslovnega prava in digitalnega poslovanja ter povečajte možnosti pri iskanju zaposlitve in razvijanju podjetniške ideje –
ponujamo vam ŠTUDIJ ZA DIGITALNO PRIHODNOST!

Kako postati diplomirani poslovni pravnik ali magister managementa in poslovnega prava lahko izveste na zadnjem informativnem dnevu pred poletjem, ki bo v torek, 12. junija 2018 ob 17. uri na MLC Ljubljana.

Kar lahko storiš do konca junija, ne odlašaj na september!


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis