Spomladanski seminar: Izračun plače in priprava plačilne liste - MLC

Spomladanski seminar: Izračun plače in priprava plačilne liste

Na našem prvem spomladanskem predavanju s praktično delavnico bomo pogledali, kako je sestavljena plačilna lista ter katere podatke potrebujemo za njeno pripravo.

Seminar je namenjen vsem, ki se pri svojem delu srečujejo s kadrovskim področjem, imajo lastna podjetja ali razmišljajo o njih ter potrebujejo znanje s področja izračuna plač ter že poznajo nekatere osnovne pojme z davčnega področja.

Izvajalec: viš. pred. mag. Ivan Kranjec

Način in obseg: predavanje s praktično delavnico, ki traja 3 šolske ure.

KDAJ: torek, 2. april 2019 ob 17. uri

KJE:  MLC FAKULTETA ZA MANAGEMENT IN PRAVO LJUBLJANA, TRŽAŠKA 207, LJUBLJANA

 

Za podrobnejši program ter prijavni obrazec kliknite TUKAJ.

 

Pohitite s prijavo, saj je število slušateljev omejeno na 18!


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis