Obiščite nas na 12. Informativi - MLC

Obiščite nas na 12. Informativi

MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana vas 24. in 25. januarja 2020 vljudno vabi na 12. Informativo na Gospodarskem razstavišču.

Našli nas boste v hali A2, na prostoru št. 20, mi pa bomo poskrbeli, da nas ne boste spregledali.

V kolikor želite v teh dveh dneh opraviti individualni razgovor v zvezi s študijem, nam sporočite predlagani termin na info@mlcljubljana.com in z veseljem vam bomo na voljo.

 

Letos smo za vas pripravili naslednjo programsko vsebino in vljudno vabljeni, da se nam pridružite in prisluhnete:

 

1.    Dan (petek, 24. januar 2020):

Kako vam svetuje KARIERNI CENTER MLC Ljubljana ob 10. uri

Svet digitalnega marketinga s PROMOCIJSKO EKIPO MLC Ljubljana ob 11. URI

Ti, jaz, ERASMUS+ in MLC Ljubljana ob 15. URI

Kako do certifikata MLC – SAP na MLC Ljubljana ob 16. URI

SMART DATA – Bodi pameten tudi ti in spoznaj orodje BISNODE na MLC Ljubljana tudi ti ob 17. URI

2.    Dan (sobota, 25. januar 2020):

Svet digitalnega marketinga s PROMOCIJSKO EKIPO MLC Ljubljana ob 10. URI

Kako do certifikata MLC – SAP na MLC Ljubljana ob 11. URI

 

Vsak dan ob 15. in 17. uri bo potekalo tudi žrebanje praktičnih nagrad (v sodelovanju z našimi poslovnimi partnerji), zato nas obiščite in sodelujte v žrebu tudi vi!

Ob obisku MLC Ljubljana na Informativi 2020 in izkazanem zanimanju za študij pri nas, vas čaka darilni bon v vrednosti 400 €, ki ga lahko izkoristite za plačilo šolnine ob vpisu na MLC Ljubljana do 31. marca 2020.

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis