VerlagDashofer - MLC

Izobraževanje Verlag Dashöfer

Certificirani seminarji »preizkušeni poznavalec« so v gospodarsko razvitem svetu (Nemčija, Švica, Avstrija …) uveljavljene oblike seminarjev, ki se izvajajo na visokošolski ravni. Bistvo takih seminarjev je postavitev izobraževanja v ustrezno teoretično okolje in prikaz primerov iz praks, kjer uspešno rešujejo poslovne probleme, opredeljene za izbrane seminarske vsebine. Posebnost tovrstnih seminarjev je: sistemski pristop, teoretična podlaga in na koncu preizkus znanja. Raven izobraževanja se najpogosteje uvršča na I. bolonjsko stopnjo, lahko pa tudi na II. bolonjsko stopnjo. Seminarji so lahko tudi kreditno vrednoteni. Po osnovni opredelitvi se seminarji uvrščajo v neformalno izobraževanje, zaradi kreditnega vrednotenja se lahko priznavajo pri formalnem izobraževanju.

MLC Ljubljana sodeluje kot akademski partner z založbo Verlag Dashöfer pri pripravi in izvedbi certificiranih seminarjev “preizkušeni poznavalec” z različnih področij (gradbene pogodbe, računovodenja in kontrolinga v proizvodnem podjetju, obračuna plač in dohodnine, davka od dohodka pravnih oseb, davka na dodano vrednost, priprave konsolidacije v skladu z MSRP).

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis